"М.С.Л." встановлює черговий національний рекорд України

В активі оператора державних лотерей "М.С.Л." чимало здобутків: компанія працює майже 50 років на українському лотерейному ринку; їй належить найвідоміша вітчизняна лотерея "Лото-Забава", у якій за 20 років з’явилось 332 мільйонери та мультимільйонери

А нещодавно компанією встановлено третій національний рекорд України, цього разу -  у номінації "Єдиний український оператор державних лотерей, який протягом 6 років тричі підтвердив відповідність своїх процесів стандартам Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО та двічі - стандартам Світової лотерейної асоціації". 

Директор з маркетингу оператора державних лотерей “М.С.Л.“ Павло Вайсеро підкреслює : "Ми регулярно проводимо соціальні дослідження на предмет розуміння проблематики ігроманії, на предмет мінімізації ігроманії в Україні. Ми проводимо освітні проекти серед наших співробітників, партнерів і контрагентів".

Ще у 2013 році “М.С.Л.”, першим з лотерейних операторів в Україні, пройшов сертифікацію на відповідність європейським стандартам відповідальної гри.

У 2016 році був встановлений перший національний рекорд "М.С.Л.": "Лото-Забава" перемогла у номінації "Найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські лотереї". На той момент їх кількість складала 252 щасливчика. І того ж року компанія отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри" найвищого, 4-го, рівня від Світової лотерейної асоціації. Представники "М.С.Л." підкреслюють: інтереси та безпека гравців – понад усе.

"Кожен раз, коли ми приступаємо до розробки тієї чи іншої лотереї, нового продукту або плануючи нову кампанію, ми прекрасно розуміємо, яку відповідальність ми несемо перед суспільством. Ми в першу чергу піклуємося про те, щоб для суспільства цей продукт приносив безпечний формат розваги, а не проблему, яку буде мати все суспільство", - зазначив Павло Вайсеро.

Компанія “М.С.Л.” стала єдиним українським оператором державних лотерей, який зміг тричі підтвердити відповідність своїх процесів стандартам Європейської асоціації та двічі – Світової лотерейної асоціації. І саме їх прагнення до відкритого бізнесу має стати прикладом для інших компаній — наголошує експерт Національного Реєстру Рекордів України Віталій Зорін: "Чим більше буде таких піонерів у всіх бізнесах в Україні, тим швидше ми прийдемо до того, до чого прагнемо – до НАТО та ЄС" 

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” на досягнутому зупинятися не збирається. У компанії вже почали підготовку до встановлення чергового рекорду.