У Черкасах після нападу невідомих помер журналіст-розслідувач Вадим Комаров

У ніч на четвер, 20 червня, помер черкаський журналіст Вадим Комаров, який 46 днів перебував у комі після нападу на нього невідомих у центрі Черкас

Про це повідомив у Facebook секретар Національної спілки журналістів України Валерій Макеєв.

"Сьогодні вночі помер Вадим Комаров... Нехай земля йому буде пухом, а Господь прийме його душу там де праведні спочивають. 46 днів, перебуваючи у штучній комі, його тіло боролось за життя у цьому світі та душа таки обрала Царство Небесне і Вічний спокій... Щирі співчуття рідним та близьким та всім, хто згадує Вадима добрим словом", - написав Макеєв.

Секретар НСЖУ також розкритикував перебіг слідства щодо нападу на Комарова.

"Вбивць та замовників вбивства не знайдено і не покарано... Два тижні тому я задавав гострі запитання представникам правоохоронних органів щодо абсолютно очевидних речей, повязаних із розслідуваннями Вадима Комарова, які, як на мене, дивним чином знаходяться поза увагою слідства, яке, знову ж таки, як на мене, надмірно утаємничено", - додав Макеєв.

Водночас голова НСЖУ Сергій Томіленко висловив упевненість, що напад на журналіста було скоєно через його професійну діяльність.

"Сьогодні уночі помер черкаський журналіст Вадим Комаров, жорстоко побитий у центрі Черкас 4 травня. Від часу нападу Вадим був без свідомості, перебував у стані коми. Єдина версія замаху, а тепер уже і убивства, яку поділяють черкаські журналісти, - саме професійна діяльність Вадима Комарова. Він був незручним для багатьох місцевих політиків. Ставив незручні питання про корупцію в Черкасах, порушував резонансні теми", - написав Томіленко.