Мураєв каже, що не об'єднуватиметься з "За життя" Бойка та Медведчука

"Опозиційний блок" виключає об’єднання з "Опозиційною платформою – за життя"

Про це позафракційний депутат Євген Мураєв заявив в ефірі проекту Радіо Свобода "Донбас.Реалії".

"Ми в жодному разі не будемо з ними об'єднуватися. Якщо ви пам'ятаєте, я був засновником партії "За життя" та вийшов з неї, коли туди зайшов Медведчук ... Але це не буде нам заважати голосувати за окремі питання, які вони декларують. Напевно, десь ми будемо збігатися у голосуваннях", – заявив Мураєв.

Депутат повідомив, що у партій різні погляди на вирішення конфлікту на Донбасі і на питання зовнішнього впливу на Україну.

"Я бачу Україну незалежною. Я проти зовнішнього управління з боку США, Європи або Російської Федерації. Тут ми з ними кардинально розходимося. Щодо конфлікту на Донбасі у нас теж різні думки. Я вважаю, що єдиний шлях – "мінський". У Мінському форматі передбачені тільки два регіони з особливим статусом. Я вважаю, що у кожного регіону повинен бути особливий статус в нашій країні... Ось у цьому ми відрізняємося", – зауважив депутат.

Євген Мураєв очолює список партії "Опозиційний блок" на позачергових виборах до Верховної Ради. Серед першої десятки також Геннадій Кернес, Геннадій Труханов та Вадим Новинський.

Партію "Опозиційна платформа – за життя" очолюють колишній лідер партії "Опозиційний блок" Юрій Бойко і Віктор Медведчук.