На Одещині прощаються із вбитою 11-річною Дариною Лук’яненко

Зниклу 11-річну Дарію Лук'яненко знайшли вбитою надвечір 19 червня у селі Іванівка на Одещині. 21 червня під час похорону із дівчинкою попрощалися у її рідному селі

Про це повідомляє 24 канал.

"Вбивця заарештований й буде нести покарання, але поки ми не посилимо відповідальність за статеві злочини відносно дітей, не зробимо реєстр засуджених за статеві злочини, вже сьогодні може бути зґвалтована або вбита інша дитина" - прокоментував подію заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

 

Дівчинку ховають у закритій білій труні. Провести її в останню дорогу зібралося кілька сотень жителів селища. Родини вбивці на похороні немає. Сьогодні їхній будинок посилено охороняє поліція.

З двору труну з тілом несуть до центральної площі селища. Там біля будівлі райдержадміністрації встановили намет та обладнали місце для прощальної панахиди. Сюди ідуть тисячі людей. Несуть живі квіти та штучні вінки. Поряд із траурною процесією чергують медики та поліція. Родичі вбитої дівчинки попросили журналістів не знімати. Ніхто не стримує емоцій.