На Херсонщині святкування випускного закінчилося жорстокою бійкою за участю батьків

Закінчення навчання своїх синів і дочок мешканці Великолепетиського району Херсонської області вирішили відзначити в популярному кафе на трасі між містом Таврійськ і селом Малокаховка Каховського району. Як наслідок, медикам довелося надавати допомогу 17-річному хлопцеві та його татові

Подробиці розповідає Херсон типовий.

"Компанія гуляла з другої години дня до другої ночі, винищуючи алкогольні напої в значних кількостях. Причому "діти" пили нарівні з усіма, і їх ніхто не зупиняв - адже вони "вже дорослими стали", - зазначають журналісти.

Фінал виявився передбачуваним: вночі двоє захмелілих випускників через щось зчепилися з двома іншими, не менш "веселими" відвідувачами. Ті по мобільному телефону викликали "друзів" з Таврійська, а до випускників наспіло "підкріплення" від батьків.

Загалом до бійки долучилося 15 осіб. У ситуацію довелося втручатися правоохоронцям.

Двоє людей - 17-річний випускник і його батько - потребували приїзду "швидкої".

"Але якщо тато отримав синці та забоями, то синові на пам'ять про вступ у доросле життя зламали ніс і розбили голову", - наголошується у повідомленні.

У Каховському відділі Національної поліції повідомили, що за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження.