ДБР хвалить Ківалова і агітує за нього

Одеська юридична академія, яку очолює Сергій Ківалов, і ДБР підписали угоду про співпрацю

Між Національним університетом "Одеська юридична академія" та Державним бюро розслідувань підписано договір про співробітництво в області навчальної, методичної, наукової, інформаційної та іншої діяльності, повідомляє прес-служба вишу.

Договір передбачає можливість залучення фахівців університету до роботи над проектами нормативно-правових актів. Крім того, він передбачає проходження практик здобувачами вищої освіти університету в Бюро і його територіальних органах.

«Сьогодні - історична подія. Ми підписали договір між Національним університетом «Одеська юридична академія» та Державним бюро розслідування. Сьогодні ми є єдиним вузом в Україні, який має свого роду державне замовлення на підготовку фахівців необхідного рівня», - сказав президент вишу Сергій Ківалов.

Для керівника ДБР Романа Труби провели екскурсію по знаковим місцям університету. Це - наукова бібліотека, Музей рідкісної книги, стрілецький тир та Музей зброї. Труба заявив, що університету такого рівня як Одеська юридична академія в Україні не існує.

Нагадаємо, що народний депутат, член "Опозиційного блоку" Сергій Ківалов йде на позачергові парламентські вибори. Одним з його "перших та головних кроків", за його ж словами, стане прийняття нового законопроекту "Про російську мову та мову національних меншин". Окрім цього, Ківалов "з метою захисту УПЦ МП" разом з Митрополитом Агафангелом підписали меморандум про створення Центру юридичного захисту УПЦ МП.

А на сайті ДБР написано: "Наша мета - притягнення винних до відповідальності, незважаючи на їхні посади, зв'язки та ресурси".