"Українська нація не піддається гіпнозу", - Микола Княжицький

Повернення в Україну поплічників Януковича, наступ на українську церкву і мову та повернення Росії в ПАРЄ – це ознаки реваншу проросійських сил та загроза для фундаменту української державності, збудованого після Майдану

Про це лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив у Львові під час зустрічі членів команди "ЄС" з письменниками та інтелектуалами.

Народний депутат, який балотується від партії "ЄС" у м. Львів по 116 округу Микола Княжицький – ініціатор та співавтор закону про мову, повідомив присутнім: "В момент, коли гібридна діяльність ворогів незалежності України досягає небачених масштабів, наше завдання - захистити проєвропейські досягнення.  Не всі українці піддаються гіпнозу. Вірю, що в наступний парламент зайдуть сильні та тверезомислячі політики, які не допустять здійснити ревізію, русифікацію і подальші кроки, які мають ввести Україну в орбіту впливу РФ".

Коментуючи зняття санкцій з Росії у ПАРЄ, Петро Порошенко констатував, що здача національних інтересів України у дипломатичній сфері після п’яти років успішної боротьби – це червона лінія, після якої Україна опиняється сам на сам з агресором. - "ЄС буде парламентським спецназом, який завадить антиукраїнським силам у Верховній Раді штовхнути Україну в обійми Москви", - сказав він.