Компанія Samsung презентувала новий великий телевізор з вертикальним екраном

Телевізорами з великим екраном сьогодні вже навряд чи можна когось здивувати. Гіганти, розмір діагоналі яких досягає 100 дюймів, продаються чи не в кожному магазині техніки і електроніки для користувачів. Перестають бути дивиною і ультратонкі пристрої, моделі з гнучким корпусом, телевізори-рулони та інші розрекламовані девайси

Однак компанії Самсунг таки вдалося шокувати своїх шанувальників незвичайним винаходом — нещодавно відбувся анонс нового 43-дюймового телевізора з вертикальним екраном. Причиною розробки такого оригінального пристрою стала стабільна популярність вертикальних відеороликів, поширених на теренах соціальних мереж, призначених для обміну фото- та відеоконтентом.

Представники корпорації відразу ж охрестили новинку пристроєм для представників покоління Y (мілленіалів) і заявили, що Instagram-спільнота точно оцінить її по заслугах.

Що характерно, Samsung Sero (саме таку назву отримала новинка) став далеко не першим незвичайним телевізором в арсеналі компанії. Побачити пристрої з вигнутим екраном, моделі з вражаючою роздільною здатністю або просто дуже великий телевізор Самсунг можна на сайті https://www.moyo.ua/.

Що відомо про незвичайну новинку?

Розмір екрану — 43 дюйми. Виготовлений дисплей за інноваційною технологією QLED.

Вийде оригінальна розробка в межах свіжої серії телевізорів Самсунг 2019 року. Її приблизна вартість на корейському ринку досягне 1600 доларів. Яким буде цінник новинки в європейських країнах, на даний момент невідомо.