Виборчу кампанію "Європейської солідарності" збираються заблокувати за допомогою обшуків, - Сюмар

У "Відкритому офісі" партії "Європейська солідарність" плануються обшуки, які мають на меті паралізувати роботу виборчого штабу партії. Окрім того, в Україні розпочалась масштабна брудна кампанія, спрямована на дискредитацію Збройних Сил

Про це 28 червня 2019 року повідомила на брифінгу народний депутат України, член команди "Європейської солідарності" Вікторія Сюмар, передає Еспресо.TV.

"З різних і достовірних джерел нам стало відомо про обшуки, які плануються в офісі ЄС. Це прозорий офіс, тут легко очевидно проводити обшуки. Але ключове питання, яке в нас виникає - це підстави і причини. Ми вбачаємо в цьому суто політичні мотиви - як спробу паралізувати роботу офісу та штабу "Європейської солідарності". Але ми не дозволимо цього зробити", - наголосила Сюмар.

"Маски-шоу збираються влаштовувати заради шоу, яке має на меті прикрити неспроможність виконати обіцянки, дані в ході президентських виборів", - додала вона.

Сюмар також звернула увагу на те, вдруге за останні півроку голослівні звинувачення на адресу армії, волонтерів та оборонного комплексу зробили ключовим елементом передвиборчих технологій.

"Це вже було. І ми це вже чули. У мене питання тільки одне: "Де результати розслідування"? Часу пройшло вже багато. Міліарди витрачаються на антикорупційні органи", - додала депутат.