Княжицький: нав'язаний ворожою пропагандою штучний поділ між українськими партіями - шлях до поразки

Проукраїнські демократичні сили повинні об'єднатися й не займатися під час парламентської кампанії "взаємопоїданням"

Про це у себе в Facebook заявив голова Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності, основний автор і розробник закону про захист державної мови, народний депутат Микола Княжицький.

"У чому така велика різниця в ідеології між "Європейською солідарністю", "Українською стратегією" і "Голосом"? Її немає! Те, що ці партії йдуть окремо, конкурують на мажоритарних округах не розширює їхній електорат, а зменшує його!", - переконаний політик.

Читайте такожЗупинимо реванш разом!

За його словами, поділ між цими партіями є "шляхом до поразки".

"Я переконаний, що цей штучний поділ між українськими партіями, нав‘язаний ворожою пропагандою, - шлях до поразки. Тому все одно потрібно буде думати про об‘єднання і професіоналізацію українських сил, координацію замість взаємопоїдання. І коли ми бачимо антиукраїнські кроки проти декомунізації, української мови, люстрації, коли Україна перестала бути суб‘єктом міжнародної політики, агресор штовхає нас до капіталяції, а сєпари і злочинці минулих часів призначаються на відповідальні посади - ніхто не повинен відмовчуватися, дії мають бути спільними", - наголосив Княжицький.