ЄБРР продовжить співпрацю з Україною за будь-яких результатів парламентських виборів, - Мінрегіон

Геннадій Зубко, віце-президентом ЄБРР П’єр Гейлброн та керуючий директор у країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне провели спільну зустріч

Про це повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

За результатами спільної зустрічі з віце-президентом Європейського банку реконструкції та розвитку П’єром Хейлброном та Керуючим директором у країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне, Зубко повідомив, що співпраця з Україною буде продовжена, "незалежно від парламентської кампанії в Україні, формування нового складу Єврокомісії, формування нового уряду в Україні".

"Плануємо безліч нових проектів в муніципальному секторі, фінансування проектів у приватному секторі, підтримка проектів зі зменшення обсягів споживання енергії", - написав він.

2-4 липня у Торонто, Канада проходить третя Міжнародна Ukraine Reform Conference. Геннадій Зубко презентує на конференції результати реформ децентралізації та енергоефективності. Також у рамках конференції заплановані панельні дискусії міністрів, експертні обговорення прогресу українських реформ, двосторонні зустрічі.