Переможений Ломаченком боксер розповів про моторошні відчуття у рингу

Екс-чемпіон світу у легкій вазі Ентоні Кролла розповів про моторошні відчуття під час бою з українцем Василем Ломаченком

Про це Кролла розповів в інтерв'ю Sky Sports, передає Vringe.com.

"Чи є у Ломаченка якісь вразливі місця? Ні, не побачив. Я практично не влучав. Пам'ятаю, коли я один раз добре по ньому потрапив, все відразу ж обернулося для мене жахом. Він відразу ж накрутив щільність бою. Це було просто моторошне відчуття. Це було щось на кшталт: "Блін, а мені реально нічим відповісти". Тоді я вирішив просто перечікувати його атаки, щоб потім і самому щось спробувати зробити. І справа не в тому, що я був погано готовий або щось в цьому плані. Просто у мене не знайшлося абсолютно ніяких контрагрументів", - сказав Кролла.

Кролла також дав прогноз на бій українця з британцем Люком Кемпбеллом.

"Бій вийде крутим чисто з боксерської точки зору - топ-рівня. Адже в рингу зійдуться два олімпійські чемпіони, два бійця найвищого класу. Вся фішка в тому, щоб тримати Ломаченка на дистанції. А Кемпбелл хороший в цьому і у нього перевага в антропометрії. Але Ломаченко дуже-дуже круто скорочує дистанцію. Неймовірно розумний боксер. Як на мене, Ломаченко спершу побоксує з Кемпбеллом. І мінімум 4 стартових раунду будуть дуже навіть конкурентні", - сказав Кролла.

Британець Кролла в квітні спробував відібрати у Ломаченко титули WBA і WBO в легкій вазі, але вже в четвертому раунді опинився у важкому нокауті.

WBA - Всесвітня боксерська асоціація, WBO - Всесвітня боксерська організація.

У легкій вазі змагаються боксери вагою 61,2 кг.