"Щоб не економ-класом": Коломойський пояснив слова про "приватне вивезення" Гонтаревої

Олігарх Ігор Коломойський готовий надати екс-главі НБУ Валерії Гонтаревій літак, аби та змогла прилетіти в Україну на допит в ГПУ

Про це він заявив в інтерв'ю НВ.

"Це вирвано з контексту. Мова не йшла про те, щоб її просто вивезти. Вона сказала, що навіть попри запити, питання та вимоги допиту в ГПУ чи хто там її викликав, вона не збирається нікуди їхати. Так, я сказав, що може вона не хоче їхати в якомусь примусовому порядку, — екстрадиція, ще щось. Я сказав, що ми її вивеземо просто приватним порядком: надамо приватний борт і привеземо її. Якщо їй не хочеться їхати в економ-класі, коли її будуть екстрадувати", — зазначив він.

За словами олігарха, він також готовий надати екс-голові НБУ літак, якщо вона захоче прилетіти в Україну на допит: "Вона сказала, що не збирається сюди їхати, повертатися. І якщо хочуть, нехай приїжджають і там допитують. Раптом вона погодиться? Ми надамо їй комфортні умови, щоб вона прилетіла, допиталася і полетіла".

Раніше Гонтарева заявляла, що їй погрожує Коломойський. 

 

"Це дуже погано, що він (Ігор Коломойський) повернувся. Погано для мене особисто і для країни. Особисто мені він погрожує. В інтерв'ю Коломойський заявив, якщо я не повернуся в Україну, то він мене вивезе у приватному порядку", - розповіла Гонтарева.