Реванш, як невидима радіація, смертельно заражає український простір, - Парубій про заяви Коломойського

Те, що сьогодні говорить Ігор Коломойський, то є російська пропаганда, вважає Парубій

Про це в ефірі програми "Політклуб" з Віталієм Портниковим на Еспресо.TV заявив голова Верховної Ради, один з лідерів партії "Європейська солідарність" Андрій Парубій.

Парубій відповів на питання про мотиви заяви Ігоря Коломойського, який знову назвав війну на Донбасі “внутрішнім громадянським конфліктом”.

"Для мене це дивно, хоч направду я з олігархами жодних справ не мав. Єдиний олігарх, з яким я бачився, це власне Коломойський. Коли я був секретарем РНБО і їхав в АТО, я заїжджав у Дніпровську ОДА для того, щоб скоординувати позиції по протидії російському агресору. Я раз в житті його бачив, і тому звичайно мені важко судити про нього як про людину, але я вважаю, що те, що сьогодні він говорить, то є російська пропаганда", - сказав Парубій.

За його словами, такі погляди можуть ставати панівними поміж тих людей у команді президента Володимира Зеленського, на яких Коломойський без сумніву має вплив. І це є тривожним сигналом.

"Цей сигнал ще більше підтверджує, що той реванш, про який ми говоримо, який як невидима радіація смертельно заражує весь український простір є небезпечним. Спочатку нас переконують, що це “громадянська війна”, потім вони скажуть про федеративні республіки “ДНР/ЛНР”, потім вони скажуть, що цим республікам окрім мовно-культурної автономії треба ще дати вето на питання вступу до ЄС і НАТО", - сказав голова ВР.