Шоста дружина еміра Дубая втекла до Лондона та вимагає розлучення

Шоста дружина еміра Дубая і прем'єр-міністра ОАЕ, мільярдера Мохаммеда ібн Рашид Аль Мактум, втекла до Лондона

Про це повідомляє BBC.

Принцеса Хайя аль Хуссейн є единокровною сестрою йорданського короля Абдалли II. Вона покинула Дубай з двома дітьми 7 і 11 років і має намір вимагати розлучення. Деякі джерела повідомляють, що невідомо, чи вдалося їй вивезти дітей. Повідомляється, що вона попросить політичного притулку.

За інформацією ЗМІ, жінка перебралася в британську столицю з 31 млн фунтів (близько $ 40 млн), щоб почати нове життя. Їй належить особняк вартістю 85 млн фунтів неподалік від Кенсінгтонського палацу. Інші джерела не виключають, що насправді вона могла вирушити до Німеччини.

Як повідомляють арабські ЗМІ, німецький дипломат допоміг їй організувати втечу. Також наголошується, що влада Німеччини відмовила шейху Мохаммеду в проханні допомогти повернути дружину-втікачку.

Видання нагадує, що в минулому році донька шейха принцеса Латіфа намагалася втекти від батька і отримати політичний притулок в США. Дівчину зловили, повернули в ОАЕ, де вона, за даними ЗМІ, перебуває в ув'язненні. Перед втечею принцеса Латіфа записала кілька відеозвернень, в яких розповідала, що раніше вже провела 2 роки у в'язниці після іншої невдалої спроби втечі. Її прихильники переконані, що доньку шейха накачують наркотиками і тримають в ув'язненні, щоб вона "не зганьбила батька".

Вони розраховують, що принцеса Хайя аль Хуссейн зможе розповісти про стан Латіфи.