Як подружжя з Білої Церкви витрачає свій мільйон, виграний у “Лото-Забава”

Лотерейні мільйонери - Владислав та Оксана Базановичі - довго не могли повірити у свою перемогу. Наразі зізнаються, життя після виграшу помітно змінилося, адже з'явилася можливість втілити свої мрії у реальність

Найголовніше - придбали новий спортивний мотоцикл, уперше відпочили на морі усією сім’єю за кордоном і розпочали ремонт у квартирі.

Особливо подружжю запам’яталася подорож до Єгипту, куди мільйонери полетіли спочатку вдвох, а наступного разу прихопили із собою власних дітей, щоб показати їм усю ту красу та атмосферу.

“Це була перша моя поїздка до Єгипту”, - згадує пані Оксана. “Це були просто бомбезні відчуття від Червоного моря, від того підводного світу, від коралів, рифів, риб... Це просто була казка! Що ж до малечі, то для власних дітей завжди хочеться дати більше, ніж ти сам колись мав. Наша сімейна поїздка стала дуже важливою душевною подією”.

Усе почалося 14 січня 2018 року на старий Новий рік, коли радісну звістку про виграш у лотерею Владиславу сповістила його дружина - Оксана. Того недільного ранку вона спостерігала за розіграшем "Лото-Забава" по телевізору. Побачивши на екрані виграшну комбінацію у новорічній акції “Даруй казку собі та близьким”, жінка не одразу в це повірила, адже така сама комбінація була й у їхньому лотерейному білеті.

Крім омріяного мільйону, на Владислава та Оксану чекала ексклюзивна подарункова програма “Два дні з життя мільйонера”  від “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”, яка включала у себе безліч розваг: професійну фотосесію, прогулянку на білосніжному лімузині, участь у прямому ефірі “Лото-Забава”, обід у ресторані з улюбленими ведучими, відпочинок у спа-салоні з сеансом рекласуючого масажу тощо.

Справжньою родзинкою програми став незабутній майстер-клас, завдяки якому подружжя дізналося про тонкощі екстремального керування автомобілем. Завершальним акордом стали неймовірні перегони треком, вкритим снігом і льодом, і дрифтинг на білосніжному лімузині.

Переможець "Лото-Забава" Владислав Базанович каже: наступного разу приїде ще й за джекпотом. Адже чоловік не планує полишати улюблене лотерейне дозвілля та продовжить грати далі.