Легендарний футболіст "Реала" і "Баварії" зробив переломний крок у кар'єрі

Півзахисник "Баварії" Ар'єн Роббен вирішив завершити кар'єру після закінчення контракту з мюнхенським клубом

Про це повідомляє nos.nl.

Переможний матч "Баварії" у фіналі Кубка Німеччини проти РБ "Лейпциг" (3:0) став останнім у кар'єрі легендарного нідерландця.

"Я багато думав в останні кілька тижнів. Всі знають, що я взяв час, щоб зробити зважене рішення про своє майбутнє після останнього матчу за Баварію. І я вирішив закінчити свою кар'єру професійного футболіста. Без всяких сумнівів, це найскладніше рішення в моїй кар'єрі. Рішення, де" серце "і" розум "зійшлися. Любов до гри і переконаність, що ти все ще можеш впоратися з цілим світом протистояла реальності, в якій не все відбувається так, як ти хочеш. ти більше не 16-річний хлопчина, який поняття не має, що таке травми", - сказав Роббен.

Роббен протягом своєї кар'єри виступав за "Гронінген", ПСВ, "Челсі", "Реал" і "Баварію". У складі "Баварії" виграв Лігу чемпіонів в 2013 році, забивши переможний м'яч "Боруссії" Д.

За свою кар'єру Арьєн виграв 29 трофеїв на клубному рівні, серед яких - перемога в чемпіонаті Нідерландів, 2 перемоги в чемпіонаті в Англії, титул чемпіона Іспанії і 8 перемог у Бундеслізі. Також Роббен зіграв 96 матчів за збірну Нідерландів, з якою став віце-чемпіоном світу-2010.