Парубій розповів про плани Ради в останній пленарний день перед виборами

Глава парламенту Андрій Парубій розповів про запланований розгляд законів та кадрових пропозицій президента та висловив сподівання, що всі нардепи візьмуть участь у останньому пленарному засіданні

Про це повідомив Голова Верховної Ради Андрій Парубій на брифінгу, передає Еспресо.TV.

"З важливих законів, про альтернативні джерела енергії, щодо врегулювання питання генерації електричної енергії приватними домогосподарствами.Не великий, але дуже важливий для українців закон, для тих, хто вже використовував, власне, сонячну енергію, і сьогодні вони обмежені у цьому праві. Цим законом ми це їхнє право підтвердимо",- сказав Парубій.

Додав, що ще буде пропонуватися проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо системи державного управління у книговидавничій сфері комітету нардепа Миколи Княжицького.

"У четвер я теж планую розгляд кадрових пропозицій, які дав президент України Зеленський у ВР. Зокрема, якщо комітетом Закордонних справ буде прийняте рішення щодо звільнення Клімкіна і призначення Пристайка. Якщо буде рішення комітету, бо без комітету я не можу запропонувати Раді це питання розглянути", - пояснив Парубій.

"Дуже амбітний план, але це буде фактично ключовий заключний день роботи сесії VIII скликання. Я дуже сподіваюсь, що всі депутати відволікуться один день від виборів", - додав він.