"Провал українських спецслужб й злам хребта українського терпіння": соцмережі вибухнули реакцією на "телеміст"

12 липня телеканал NewsOne, який пов'язують із Віктором Медведчуком, планує провести "телеміст" із російським пропагандистським каналом "Россия 24"

Своїми реакціями українці ділились у Facebook.

Журналіст Сергій Руденко написав: "Я розумію, що у Володимира Олександровича ще ейфорія від перемоги, але Діма Кісєльов навіть у вигляді телемосту - повний провал українських спецслужб".

Також журналіст Ігор Луценко зазначив: "Президент може скільки завгодно мовчати, але далі мовчати вже не вийде. Далі за нього говоритимуть медведчуки, шарії та дірявий суддівсько-правоохоронний пул, і це все треба зупиняти, а щоб зупиняти – треба (сюрприз!) ставати націоналістом, українцем, патріотом, інакше не вийде. Не вийде".

Народний депутат Сергій Висоцький запропонував президенту Зеленському довести наступним чином, що він "не маріонетка Кремля": "Скликати РНБО та ввести в дію подання Верховної Ради щодо санкцій до NewsOne та 112".

Борислав Береза порадив не робити ефір з російським "пропагандоном" Кисельовим на NewsOne.

"Не треба цього робити. Будуть наслідки. І я людей стримувати не буду. Так що краще відмовитися від ідеї натиснути на цю рану. Боляче буде всім. І не тільки емоційно. Тому краще від цього відмовитися", - додав нардеп.

Олександр Нойнець написав, що "бунт, повстання і переворот почнуться через фігню; просто це буде остання фігня, яка зламає хребет терпіння українському верблюду".