Setanta підтвердила, що запускає новий спортивний телеканал в Україні

У спортивному телеканалі Setanta підтвердили початок мовлення в Україні з 1 серпня

Про це повідомляє Sport.ua.

Setanta Sports запускає новий спортивний канал в Україні. Ірландський спортивний мовник стане новим і ексклюзивним транслятором англійської прем'єр-ліги (АПЛ) в Україні і почне мовлення у четвер, 1 серпня. Крім прем'єр-ліги Setanta транслюватиме кубок Англії, чемпіонат англійської футбольної ліги, кубок англійської футбольної ліги і шотландську прем'єр-лігу.

Setanta Sports почне прямі трансляції 4 серпня традиційним відкриттям англійського футбольного сезону, поєдинком за Суперкубок Англії - "Ліверпуль" Юргена Клоппа зустрінеться з "Манчестер Сіті" Пепа Гвардіоли на "Уемблі". Прем'єр-ліга стартує 9 серпня. Setanta Sports буде єдиним телеканалом, де футбольні вболівальники зможуть побачити англійську Прем'єр-лігу в Україні, і транслюватиме не менше 6 ігор АПЛ кожного туру в прямому ефірі. Крім того, в ефірі будуть щотижневі огляди туру, превью туру і журнали прем'єр-ліги.

На Setanta Sports також будуть ексклюзивні трансляції НХЛ, НБА, Формули-1 і UFC. Хокейні і баскетбольні трансляції НХЛ і НБА будуть вестися з жовтня по червень. Також Setanta Sports покаже Формулу-1, починаючи з Гран-прі Угорщини. Вболівальники єдиноборств зможуть побачити понад 40 вечорів UFC в рік, ексклюзивно і в прямому ефірі, включаючи трансляції поєдинків Даніеля Кормьє проти Стіпе Міочіча 17 серпня і Хабіба Нурмагомедова проти Дастіна Порье 7 вересня.

Генеральний директор Setanta Sports Двайр Макколі розповів, що компанія рада вийти на український ринок з новим каналом.

"Компанія Setanta вкладає значні інвестиції, щоб дати можливість любителям спорту в Україні побачити найкращі спортивні змагання з усього світу. Українські вболівальники - одні з найпалкіших футбольних фанатів у світі. Вони отримають більше 500 футбольних ігор протягом сезону, включаючи понад 230 матчів прем'єр-ліги. Глядачі зможуть щотижня стежити як за досягненнями українців Олександра Зінченка, Андрія Ярмоленка і Мар'яна Шведа, так і за зірками світового футболу Мо Салахом, Гаррі Кейном, Маркусом Рашфордом, Серхіо Агуеро і Вірджілом Ван Дейком. На додаток до прем'єр-ліги Setanta Sports також покаже прямі трансляції ігор англійської футбольної ліги, шотландської прем'єр-ліги, Кубка Англії і Кубка англійської ліги. Шанувальники інших видів спорту зможуть побачити на каналі прямі ефіри UFC, НБА, НХЛ і Формули-1. В майбутньому ми сподіваємося на збільшення кількості трансляцій спортивних подій та надання українським уболівальникам найкращого спортивного контенту на телебаченні", - сказав Макколі.