Зеленський доручив посилити активність ЗСУ через обстріл колони з очільником Донеччини Кириленком

Президент доручив начальнику Генштабу посилити активність ЗСУ зі знешкодження диверсійних груп у зв’язку з обстрілом у Гранітному

Про це повідомляється на сайті президента України.

"Цей зухвалий напад чітко показав, хто саме насправді не хоче миру на Донбасі. Обстріл у Гранітному розцінюю як спробу зірвати Мінський процес та поставити під загрозу домовленості про відновлення переговорів у Нормандському форматі. Але розрахунки провокаторів не справдяться. Наша відданість дипломатичним рішенням – незмінна", – заявив Зеленський, коментуючи обстріл, під який потрапив автомобіль ЗСУ. 

Глава держави доручив начальнику Генерального штабу – Головнокомандувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку максимально посилити активність підрозділів ЗСУ з виявлення та знешкодження диверсійних груп і миттєво та жорстко реагувати на будь-які інші спроби збройних провокацій проти українських мирних громадян і військовослужбовців.

Володимир Зеленський також висловив співчуття родині воїна, який загинув  в автомобілі ЗСУ, та побажав швидкого одужання пораненому захисникові.