Ібрагімовича назвали найкращим у MLS, Мессі - у світі

Шведського форварда Златана Ібрагімовича визнали найкращим в MLS, аргентинця Ліонеля Мессі - у світі за версією ESPN

Про це повідомляє ESPN.

У Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія нагородження найкращих спортсменів та спортивних команд США . Найкращим футболістом року в MLS визнали форварда "Лос-Анджелес Гелаксі" Златана Ібрагімовича - для шведа ця нагорода стала першим подібним призом, він став 13-м лауреатом премії.

Мессі ж визнали найкращим "міжнародним" футболістом року. У сезоні-2018/19 32-річний аргентинець став найкращим бомбардиром Ла Ліги (36 голів у 34 поєдинках). Також Ліонель розділив звання найкращого асистента Примери з Сарабією (13 результативних передач). Пабло вже залишив "Севілью" та перебрався до ПСЖ.

Окрім аргентинського форварда на нагороду претендували Кріштіану Роналду, Кіліан Мбаппе та Вірджил Ван Дейк. Алекс Морган отримала нагороду ESPN як найкраща спортсменка, а Саманта Керр - як найкраща міжнародна футболістка. Найращою командою року була названа жіноча збірна США з футболу, яка виграла чемпіонат світу.

"Гордий представляти найкращу команду Америки! Вітаю жіночу національну команду США з футболу і дякую за те, що ви так надихаєте жінок і дівчаток - і не тільки! Всіх і по всій країні", - написав Обама.