Samsung Galaxy A80 з поворотною камерою і повноекранним Super AMOLED дисплеєм вже в Україні

У липні Samsung Electronics Україна оголосила про старт продажів смартфона Galaxy A80

Створений для епохи спілкування у форматі "Live" пристрій об'єднує актуальні інновації - першу поворотну потрійну AI-камеру та імерсивний Super AMOLED екран New Infinity.

Вперше в лінійці Galaxy, A80 отримав революційну поворотну потрійну AI-камеру Samsung, яка дозволяє знімати відео з будь-якого ракурсу на один і той же високоякісний об'єктив, тому користувачам ніколи не доведеться вибирати між реалістичністю зображення і зручністю. 

Galaxy A80 допомагає створювати чіткі та яскраві фотографії в будь-який час доби за допомогою основної камери з розширенням 48 Мп. Тепер, завдяки ультра-ширококутному об'єктиву з кутом огляду 123 градуси, можна легко сфотографувати або зняти на відео будь-які події. Крім того, вбудований функціонал суперстабілізаціі зменшує тремтіння кадрів і дозволяє знімати ефектні екшн-відео професійного рівня.

Galaxy A80 оснащений першим екраном Samsung New Infinity, широким 6,7-дюймовим Super AMOLED дисплеєм FHD+, що займає всю передню панель смартфона. Екран із співвідношенням сторін 20:9 забезпечує повне занурення в улюблений мультимедійний контент.

Super AMOLED - технологія створення дисплеїв для мобільних пристроїв, яка передбачає використання органічних світлодіодів як світловипромінюючих елементів. У пристроях, забезпечених технологією Super AMOLED, між екраном і сенсорним шаром відсутній прошарок повітря. Це дозволяє досягти надвисокої чіткості та насиченості кольорів.

Раніше доступні тільки в флагманських смартфонах, Super AMOLED екрани стали відмінною рисою нової серії Galaxy A 2019 і встановлені у всіх моделях, починаючи з доступної Galaxy A20. 

Переваги Super AMOLED:

Для користувача це означає більш якісне і реалістичне зображення, кращу видимість на сонці при хорошій автономності та додаткові переваги у вигляді потрібної інформації навіть на вимкненому дисплеї.

Galaxy A80 доступний в трьох кольорах: золотий, срібний і чорний. Більш детальна інформація про лінійку Galaxy A 2019 доступна на сайті