На фронті - двоє поранених бійців ООС, окупанти б'ють із заборонених мінометів

У п'ятницю, 12 липня, станом на 19:00 російські бойовики на Донбасі 9 разів обстріляли позиції українських військових, у тому числі з мінометів заборонених калібрів 120 мм і 82 мм

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" терористи обстріляли позицій Об'єднаних сил біля Лебединського з напрямку Ужівки з ручного протитанкового гранатомету, неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаєвська - з 82-мм міномету, поблизу Водяного з напрямку Ужівки - з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї, поряд із Павлопілем із напрямку Українського - зі 120-мм мінометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці обстріляли українські укріплення біля Зайцевого з напрямку Горлівки - з протитанкового ракетного комплексу, поблизу Травневого з напрямку Гольмівського - з озброєння БМП і великокаліберного кулемету, неподалік Новолуганського з напрямку Доломітного та Байраку - зі 120-мм мінометів, поряд із Новоолександрівкою з напрямку Калинового - з 82-мм міномету.

Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил зазнали бойових травмувань. Українські військові відповіли вогнем на збройні провокації загарбників.