У Ватикані розкопали могили двох німецьких принцес через зниклу 35 років тому дівчинку. Вони виявилися порожніми

У Ватикані на історичному Тевтонського кладовищі у пошуках останків зниклої в 1983 році Емануель Орланді розкрили дві могили

Про це повідомляє AFP.

Однак там не були знайдені останки дівчини, ні тіла тих, хто офіційно вважався там похованим.

"В ході операції не було виявлено ніяких людських останків, ні похоронних урн", - сказав тимчасовий глава служби друку Святого престолу Алессандро Джізотті.

У четвер, 11 липня, співробітники поліції провели ексгумацію двох могил на Тевтонському кладовищі у стінах Ватикану, яке використовується для поховання співробітників католицьких організацій. Припускали, що в одній з них можуть знаходитися останки зниклої в 1983 році Емануель Орланді.

У березні адвокату сім'ї Орланди надійшло анонімне повідомлення, в якому їй рекомендували заглянути всередину могили, розташованої на цьому кладовищі. Також було вирішено відкрити сусідню могилу, щоб уникнути будь-яких помилок.

"Останнє, чого я очікував, це знайти порожні гробниці", - сказав 60-річний брат зниклої дівчини П'єтро Орланді.Однак там не знайшли ні останки Емануель, ні останки двох принцес, які, як вважалося, були поховані там в 1836 і 1840 роках.

Раніше в посольстві Святого Престолу в Італії виявили людські останки. Адвокати рідних італійки, яка зникла безвісти 35 років тому, вимагають від прокуратури надати додаткову інформацію про фрагменти знайдених людських кісток.

Йдеться про зниклу Емануелу Орланді, дочку ватиканського співробітника, доля якої залишається однією з найзагадковіших таємниць Ватикану.