Українець яскраво відзначився у матчі Ліги Європи

У матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги Європи український форвард латвійського "Вентспілса" Михайло Сергійчук яскраво забив у ворота албанської "Теути"

Відео голу "Вентспліс" виклав на сторінці в youtube.

Прибалтійська команда розтрощила албанців на своєму полі. З перших хвилин у складі господарів вийшли двоє українців - екс-воротар "Олімпіка" Костянтин Махновський і екс-форвард "Карпат", "Вереса", "Ворскли" і "Десни" Михайло Сергійчук. Вже на 5 хвилині українець красивим ударом в падінні забив перший м'яч у матчі.

У другому таймі Михайло покинув поле, а господарі встигли забити ще два голи. Український голкіпер зберіг ворота "сухими", зробивши три сейви. Рахунок 3:0 практично не залишає албанському клубу шансів на перемогу в протистоянні.

Переможець пари в 2 кваліфікаційному раунді зустрінеться з найсильнішою командою протистояння "Гзіра Юнайтед" - "Хайдук" Спліт. У першому матчі гостьову перемогу здобула хорватська команда з рахунком 2:0.

Учора також відзначився український форвард "Кайрата" Адерінсола Есеола, дубль якого допоміг казахам здолати "Широкі Брієг" (2:0).