Ігор Рибак: до наступного складу Верховної Ради повинні потрапити люди, які будуть відстоювати інтереси Донбасу

До наступного складу Верховної Ради повинні потрапити люди, які будуть відстоювати інтереси Донбасу. Про це заявив Ігор Рибак, підприємець з міста Торецьк та кандидат в депутати по одномандатному виборчому округу №52

"Свої зусилля я буду орієнтувати на ініціювання змін до законів у частині збільшення коштів на держпідтримку вугільних підприємств, на капітальне будівництво, охорону праці. Пережити цей важкий період вугільної галузі допоможе розв’язання питання про встановлення пільгового тарифу на електроенергію. Не менш важливим пунктом є якнайшвидше відновлення доріг в області. Я вважаю, що розвиток будь-якої галузі пов'язаний зі станом доріг. Тому необхідно вирішити питання відновлення транспортної розв'язки «Майорськ - Торецьк» –це дасть поштовх розвитку інфраструктури, збільшить транзит і пасажирів, і товарів, що сприйтиме розвитку бізнес-середовища", –сказав Ігор Рибак.

Крім того, Ігор Рибак вважає, що потрібно прийняти державну програму відновлення Донбасу.

"Вважаю, що державна програма відновлення Донбасу повинна передбачати цільове фінансування з ліквідації наслідків військових дій. В першу чергу всім населеним пунктам, які розташовані на лінії розмежування. Також необхідно домогтися спрощення процедури видачі субсидій –це завдання можна вирішити тільки на рівні Верховної Ради", –додав політик.