"Ви вважаєте, що я ідіот?". Зеленський змусив піти у відставку в.о. голови Фіскальної служби Власова

Президент України Володимир Зеленський закликав в.о. голови Державної фіскальної служби Олександра Власова написати заяву про відставку через невиконання ним в повному обсязі їхньої попередньої домовленості щодо звільнення керівників чотирьох митниць в західних областях України

Суперечка між ними сталася сьогодні, 13 липня 2019 року, під час наради в Одесі з питань розвитку морських портів, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми з Вами домовилися, що Ви звільните митників, якщо він самі не напишуть заяви на звільнення. Після цього я побачив Ваш пост у Фейсбуці, і дуже радів, що дійсно нормальна людина з'явився, і побачив, що Ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи,  які не співпадали з Вашим постом в Фейсбуці. Тобто Ви людей відправили у відпустку", - сказав він.

Власов вказав, що "за цей короткий термін мета досягнута", і ці митники звільнені від виконання обов'язків.

"Дві посадові особи пішли у відпустку, за станом здоров'я близьких родичів, і вони написали заяви на звільнення", - зазначив він.

Читайте також: Оксана Забужко: Зеленський тут на гастролях. Він не знає країни і не відчуває її

"Ви вважаєте, що я ідіот? Гаразд, я... Але Ви нас усіх вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб Ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо Ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю за вашої вертикалі. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Фейсбуку, а з реальних документів", - сказав Зеленський, звертаючись до Власова.

"Я сьогодні напишу заяву і відправлю в Кабмін", - відповів в.о. керівника ДФС.

Нагадаємо, 9 липня Власов повідомив, що нібито звільнив керівників чотирьох митниць - Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької.

"За результатами наради в Ужгороді я прийняв рішення про звільнення від виконання обов'язків керівників чотирьох митниць Західного регіону - Волинської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької", - написав він тоді на своїй сторінці в Facebook.