Бойовики встановили на ділянці розведення сил в Станиці Луганській камеру відеоспостереження, - ОБСЄ

12 липня на ділянці розведення безпілотник ОБСЄ вперше зафіксував камеру відеоспостереження біля колишніх позицій бойовиків

Про це йдеться у щоденному звіті місії.

Зазначається, що 14 липня дрон місії зафіксував металеву опору у формі трикутника зі встановленою на ній камерою. Вона розташована приблизно за 340 м на північний захід від колишніх позицій ЗСУ біля залізничного мосту.

Нагадаємо, що опівдні 26 червня українські військові відійшли з однієї із позицій поблизу КПВВ "Станиця Луганська" в рамках відведення сторін від околиць населеного пункту.

27 червня бойовики відійшли від пішохідного мосту.

Раніше повідомлялось, що у Станиці Луганській запустили автобус від мосту до пункту пропуску

Його спостерігачі також зафіксували. Він перевозив людей з району приблизно в 250 м на південь від КПВВ до зруйнованої частини моста. Довжина маршруту становила приблизно 700 метрів.

"Команда місії бачила, що автобус в середньому перевозив 50 чоловік з періодичністю приблизно кожні 20-30 хвилин, повертаючись з приблизно аналогічною кількістю пасажирів на борту. Водій маршрутного автобуса повідомив місії, що нововведена послуга маршрутного автобуса надається безкоштовно для всіх, починаючи з 15 липня ", - відзначили в прес-службі ОБСЄ.