Стала відома зарплата Малиновського в італійському клубі

Назвали зарплату українського півзахисника Руслана Малиновського в "Аталанті"

Про це повідомляє Footboom.

Український новачок "Аталанти" Руслан Малиновський щорічно зароблятиме в італійському клубі мінімум 1 млн євро. 26-річний українець стане одним з найвисокооплачуваніших гравців команди. Зараз більше Руслана заробляють лише Алехандро Гомес - 1,6 млн євро і Дуван Сапата - 1,5 млн євро. 1 млн євро на рік в "Аталанті" отримують тільки Йосип Ілічич і Маріо Пашаліч. Бергамська зарплата Руслана в 2,5 рази вища за ту, яку отримував у "Генку", де його оклад складав менше 400 тис. євро на рік.

Під час переговорів з "Сампдорією" представники Малиновського узгодили особистий контракт футболіста, який передбачав поступове збільшення зарплати в наступні сезони. В "Аталанті" подібного поетапного збільшення окладу не буде, але Руслан зможе непогано заробити на бонусах. Зокрема, українець може отримати великі преміальні за кожну наступну кваліфікацію команди в Лізі чемпіонів в роки дії контракту.

Також в угоді Руслана з "Аталантою" прописані бонуси за загальне число проведених матчів у стартовому складі. Якщо Маліновський зіграє з перших хвилин за "Аталанту" 50% ігор, кожна наступна зустріч (навіть якщо футболіст проведе на полі лише хвилину) буде оплачуватися у розмірі 5% від загальної зарплати гравця. Можливо, це правило не поширюється на Кубок Італії, але точно поширюється на Серію А і Лігу чемпіонів.