Зеленський відповів главі Миколаївської облради, яка назвала його “малоросом”

17 липня президент України Володимир Зеленський під час візиту на Миколаївський суднобудівний завод відповів очільниці Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко на те, що вона називала його “малоросом”

Про це повідомляють НикВести.

Під час візиту на Миколаївський суднобудівний завод журналістка запитала Зеленського, чи подавала голова облради заяву про відставку або виступала останнім часом з критикою на його адресу.

У відповідь Зеленський прямо запитав Вікторію Москаленко, чим він їй не подобається. Своєю чергою, Москаленко здивувалася і стала стверджувати, що вважає Зеленського гарантом Конституції.

"Я малорос? Ви серйозно вважаєте, що я малорос?"— запитав президент.

"Я так не вважаю. Просто на той момент підтримувала Порошенко", - відповіла Вікторія Москаленко.

Також президент зазначив, що, напевно, "тоді він був малоросом, а зараз виправився". На що Вікторія Москаленко попросила президента довести зворотне.

"Доведеться вам виживати зі мною, з малоросом", - сказав Зеленський.

"Ні. Я думаю, що ви доведете, що ви не є малоросом", - відповіла Москаленко.

"Головне, щоб ви довели, що ви ..." - сказав президент.

"Я з 2014 року була проти режиму Януковича", - зазначила вона.

-"Молодець! Януковича вже немає. Зараз ми говоримо про мене, про малороса. Так ось, давайте з вами домовимося, що це ваше завдання довести, що ви українка. Мене народ обрав", - заявив Зеленський.

- Я теж обрана народом. Навіщо зараз з'ясовувати стосунки? Ви гарант Конституції, - зазначила Вікторія Москаленко.

4 квітня у мережі Вікторія Москаленко закликала Володимира Зеленського зняти свою кандидатуру з президентських виборів та назвала його “малоросом”.