Які прикраси назавжди в моді

Якими б епатажними і цікавими не були ювелірні тренди, у кожного з нас знайдеться пара-трійка прикрас на всі часи і випадки

"Укрзолото"» розповість найцікавіше про культові та улюблені коштовності українських дівчат: золоті каблучки, яскраві сережки та ланцюжки.

Модні прикраси з золота і срібла

Сережки-підвіски з яскравими вставками

Найпопулярніша прикраса в списку бажаних подарунків! Класичні сережки на англійському замку з яскравими камінцями не можна назвати універсальним повсякденним аксесуаром, та українські дівчата люблять додавати до образу яскраву деталь. Але врахуйте, чим менше блискучих вставок у виробі, тим доречніший вигляд він має з базовими речами.

Ланцюжки з червоного золота у панцирному  плетінні

У нашій країні червоне золото № 1 в топі ювелірних переваг. До білого поки багато хто не звик, жовте здається занадто яскравим, а рожеве — екзотичним. Ланцюжок із червоного золота 585 проби або "панцирка" шириною до 3 мм прижилася в гардеробі багатьох дівчат. Модниці з задоволенням міксують її з іншими шийними прикрасами різної довжини, носять окремо або доповнюють улюбленими кулонами-талісманами.

Пусети з прозорими камінцями

Сережки-пусети прекрасно влаштувалися: вони ніколи і не виходили з мод. Це прикраса поза трендами! У чому секрет? Пусети з діамантами, фіанітами або камінчиками Swarovski чудово вписуються в будь-яку дорогоцінну задумку або стиль одягу. Їх носять як повноцінну деталь образу і комбінують з нестандартними сережками: моносережками, каффами або джекетами. Але тренди скороминучі, а пусети залишаються в ювелірних скриньках десятиліттями, переходячи в статус сімейних цінностей.

Тонкі золоті кільця

В кількості від 1 до 3 штук — ідеальна ювелірна база, якщо більше — чудовий аутфіт для вечірки або аутфіту поза офісом. Чим тонші золоті кільця, тим більше їх можна поєднати в одному образі. Стандартні обідки, фалангові або з мініатюрними камінчиками — надягайте все і відразу. Щоб не перенавантажувати зону «рук», зап'ястя залиште вільними і не надягайте браслет.

Які ж коштовності завжди в моді? У кожного з перерахованих аксесуарів є спільні риси:

Універсальність. Прикраси легко поєднуються між собою, але і не дисгармоніюють з ультрамодними новинками.

Мінімалістичний дизайн і простота. Гладенька поверхня металу без дрібної усипки, плавні форми і лаконічність — ознаки завжди актуальних аксесуарів.

Взаємозамінність. Чому ці прикраси завжди в модному арсеналі? Вони настільки вдало доповнюють одне одного, що дівчата, створюють стильні і цікаві образи у вигляді «своєрідних» капсул. Це комплекти з певних ювелірних деталей на щодень.

Справа не в надзвичайному дизайні або цінності коштовних вставок. Важливим є те, якими смислами і філософією ви наповнюєте власні коштовності. І чи радують вони вас.

Беріть на озброєння поради від інтернет-магазину Ukrzoloto і творіть свою неповторну моду за законами душі і настрою.