На КПВВ у Станиці Луганській вандали зіпсували новенький соціальний автобус

Невідомі особи у п'ятницю, 19 липня, на КПВВ Станиці Луганської вчинили дикунський акт вандалізму стосовно українського соціального транспортного засобу

Зміст

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ООС.

"Вчора, у другій половині дня, невідомі особи вчинили дикунський акт вандалізму стосовно українського соціального транспортного засобу. Вони розмалювали фарбою панель багажного відділення автобуса, а у салоні вчинили безлад та розклеїли листівки провокативного змісту", - зазначили у штабі Об'єднаних сил.

В ООС додають, що за рівнем культури вчинків та змістом написів можна ствердно сказати, що "художники" є палкими шанувальниками та ретрансляторами пропагандистських ідей так званого "руського міра". 

Зазначається, що завдяки оперативним діям небайдужих людей автобус швидко відмили та відчистили від провокативних написів. 

"Після цього кричущого випадку вандалізму кожному, хто перетинає лінію розмежування у цьому місці варто чітко зрозуміти, що у разі пошкодження автобусу особам похилого віку, пенсіонерам та людям з обмеженими можливостями певний час доведеться, як і раніше, долати цю "дорогу життя" пішки та у інвалідних візках, аж доки не буде усунуто наслідки актів вандалізму", - наголосили у штабі.

Об'єднані сили закликали громадян бути пильними та уважними, щодо осіб, котрі намагаються вчинити хуліганські та провокативні дії, "щоб не допустити таких випадків у подальшому".