В ЗСУ перевіряють інформацію про військових РФ у білоруській частині Чорнобильської зони

В Збройних силах України перевіряють інформацію про наявність російських військових у білоруській частині Чорнобильської зони

Про це повідомляє пресслужба 61-ї окремої піхотної єгерської бригади у facebook.

"У соціальній мережі facebook шириться інформація про наявність поблизу україно-білоруського кордону на білоруській частині Чернобильської зони відчуження російських військ. Про наявність зазначеної інформації вже доведено до командування всіх рівнів", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що факт присутності російських військ біля північного кордону України на білоруській частині Чорнобильської зони відчуження вже перевіряється.

У бригаді запевнили, що готові за лічені години приступити до оборони України на вказаній ділянці україно-білоруського кордону та дати гідну відсіч агресору.

У facebook з’явилося повідомлення про те, що в білоруській частині Чорнобильській зони нібито зараз повно солдатів і техніки армії РФ. Автор, з посиланням на дані місцевих мешканців стверджує, що росіяни тренуються "ламати" кордон України. Нібито йдуть військові навчання з бронетехнікою і навіть авіацією.