Віце-прем'єр Кістіон і міністри Насалик та Семерак програли кандидатам від "Слуги народу"

Віце-прем'єр Володимир Кістіон, міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик та міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак не проходять до Верховної Ради, поступаючись кандидатам від "Слуги народу"

Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті Центральної виборчої комісії.

Віце-прем'єр Володимир Кістіон програв іншим кандидатам на позачергових виборах у Верховну Раду на 11-му мажоритарному окрузі у Вінницькій області. Так, за результатами обробки 86,72% протоколів, Кістіон посідає 5-е місце з результатом 9,37%. У цьому окрузі лідирує кандидат від партії "Слуга народу" Максим Пашковський, за якого проголосували 26,39% виборців.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик в окрузі №85 за підсумками обробки 100% протоколів набрав 24,13% голосів, опинившись на третьому місці. Переміг у цьому окрузі кандидат від партії "Слуга народу" Едуард Прощук.

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, який балотувався на окрузі №124 у Львівській області, за підсумками обробки всіх протоколів прийшов до фінішу лише 7-м з результатом 8,84%. У цьому окрузі виграв кандидат від партії "Слуга народу" Юрій Камельчук.