ПриватБанк продаватиме власну нерухомість за нижчими цінами

ПриватБанк оголосив про початок нового сезону продажів власної нерухомості. Держбанк знизив початкову вартість об'єктів та планує проводити "голландські" аукціони

Про це повідомляє Укрінформ.

"ПриватБанк, крім традиційних, планує здійснювати продаж нерухомості із застосуванням механізму "голландських" аукціонів, які передбачають зниження ціни продажу в ході торгів. Найближчим часом такі аукціони відбудуться по об'єктах, узгодженим правлінням банку", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, ПриватБанк відкриває новий сезон продажу нерухомості та знижує початкові ціни продажу на власні об'єкти нерухомого майна (квартири, нежитлові приміщення, парковки та інші об'єкти майже у всіх регіонах України), які виставлені на реалізацію на електронних торговельних майданчиках LOT.PB і OpenMarket (ДП сетах).

Зниження цін на нерухомість, згідно з прийнятим правлінням банку рішення, заплановано на великій кількості непрофільних активів, що призведе до прискорення реалізації об'єктів, які не використовуються в операційній діяльності ПриватБанку.