Укравтодор вже відремонтував половину від запланованих на цей рік доріг

Укравтодор відповідно до затверджених бюджетних програм виконав майже 50% робіт по проектах будівництва, реконструкції та ремонтів в Україні

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

У 2019 році було заплановано ремонт на 319 обєктах, зокрема на GO Highway; Н-31 Дніпро-Решетилівка; Н-14 Миколаїв-Кропивницький; Н-11 Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв, М-15 Одеса-Рені; Р-51 Мерефа-Лозова-Павлоград; Н-08 Запоріжжя-Маріуполь, М-01 Київ-Чернігів та інших.

“Завдяки стабільному фінансуванню, яке забезпечує Дорожній фонд, збільшенню конкуренції на ринку підрядних компаній, проведенню 100% тендерів на майданчику ProZorro, - кількість відремонтованих та побудованих доріг в Україні зростатиме. Тож маємо європейські механізми подальшого розвитку сегменту дорожнього будівництва та хорошу динаміку виконання робіт”, - прокоментував керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак. 

Нагадаємо, відповідно до затвердженої Урядом Програми розвитку доріг на 2018-2022 рр, за 5 років Укравтодор планує забезпечити якісний проїзд по дорогах державного значення між обласними центрами країни.

За попередні три роки було відновлено  6 800 доріг державного та місцевого значення, що перевищує обсяги ремонтів попередніх 10 років (2005-2015 рр).