Якщо Медведчук і Зеленський зійдуться, це об'єднає українське суспільство і опозицію, - Княжицький

У випадку співпраці президента України Володимира Зеленського з кумом президента РФ Володимира Путіна Віктором Медведчуком українське суспільство підтримає опозицію

Про це сказав у ефірі Еспресо.TV народний депутат, голова комітету Верховної Ради з питань культури і духовності Микола Княжицький.

"Якщо Медведчук і Зеленський зійдуться, як ми бачимо на прикладі деяких кандидатів, то протистояти буде складно і це точно об'єднає українське суспільство і опозицію. Якщо Медведчук і Зеленський будуть ворогами, бо і таку риторику від Зеленського теж чули, це буде зовсім інша історія. Тому все залежатиме від того, які будуть плани в Зеленського, бо люди голосовали не за його партію, а за нього, покладаючи всі надії на нього. А він сам, мені здається, до кінця не має плану того, що потрібно робити", - сказав Микола Княжицький.

Голова комітету Верховної Ради з питань культури і духовності також навів приклади зв'язків кандидатів у нардепи від "Слуги народу" з оточенням Віктора Медведчука. 

"Наприклад, чоловік, який з Михайлом Бондарем воює, йде на Львівщині нібито від "Слуги народу", а його батько - партнер Тараса Козака, який від імені Медведчука купує телеканали. А приїжджала його захищати якась жінка, на яку оформили майно покійного Воронкова, яка судиться з Максаковою, - то хто ці люди? Хто за них? До чого тут Медведчук у Зеленського, який нібито ворог Медведчука?" - додав Микола Княжицький.