Чоловік з Харківщини виграв мільйон у лотерею “Лото-Забава”

Зробив сюрприз для дружини! Григорій Івакін з Харківщини виграв мільйон у лотереї "Лото-Забава", утім дружині сказав про це лише кілька місяців потому

Григорій Івакін цього року став мільйонером у 1028-му тиражі "Лото-Забава". Він грає у лотерею протягом десяти років, однак раніше жодного разу не вигравав більше сотні гривень. Чоловік згадує: у квітні, перед відрядженням, вирішив придбати 2 білети лотереї.

Ефір з результатами того тижня чоловік не подивився. Підтвердження виграшу отримав уже у пункті продажу після повернення з відрядження.

“Ніякого передчуття не було, я просто забув про білети, а ось коли згадав – пішов та перевірив”, - згадує Григорій.

Тільки коли перевірив щасливий білет на точці продажу лотерей "М.С.Л." та отримав дзвінок від представників компанії, повірив у виграш. Радісну звістку до останнього тримав у таємниці.

Дружині ж одразу сказав, що виграв 85 тисяч. Потім повідав, що отримав втричі більше. І лише за кілька тижнів до подорожі у Київ зізнався: став мільйонером.

Для новоспечених багатіїв організували насичену подарункову програму у стилі luxury: білий лімузин, відвідування відомих столичних ресторанів, особистий фотограф, екскурсія містом і незабутня подорож на приватному катері Дніпром. Усе це та багато іншого увійшло до ексклюзивної програми "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.", яку подарував Григорію та Вірі лотерейний оператор. А головною родзинкою став візит до першого київського музею фотоілюзій, де гості зі Слобожанщини мали змогу не лише врятуватися від акули, втекти від виверження вулкану, відчути левітацію, але й відвідати новий масштабний проект CRAZY ROOM із символами Києва в нереальному, фантастичному виконанні. Чоловік і дружина кажуть: там забули про всі турботи і згадали дитинство!

Куди витратити отриманий мільйон, подружжя ще не визначилося. Хочуть зробити ремонт у будинку і поїхати на відпочинок. Усе, що залишиться, планують віддати дітям та онукам.

Не забуло подружжя й завітати на прямий ефір у студію "Лото-Забава". І тільки тоді, з телеекранів, Григорій та Віра повідомили про виграш своїм знайомим.

Подружжя з Харківщини знає точно: грати у лотерею "Лото-Забава" будуть й надалі. Бо впевнені, що перемагає той, хто грає! До речі, у тому ж тиражі, коли Григорій та Віра приїхали за омріяним чеком, стало відомо про появу нового, уже 25-го мільйонера "Лото-Забава" у 2019 році. Усього ж за весь час існування цієї лотереї, мільйонерами та мультимільйонерами стали 337 українців.