Хацкевич назвав сильні якості новачків "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич презентував новачків Олександра Караваєва і Мохаммеда Кадірі

Цитує Хацкевича канал "Динамо" в YouTube.

"Дуже радий, що ці хлопці виявилися в нашій команді. Думаю, Олександр Караваєв не потребує великої поданні. Гравець національної збірної, який може грати і в захисті, і в півзахисті. Сподіваюся, додасть нам як ефективності в атаці, так і надійності в обороні. За той період, що ми тренуємося, не потрібно було занадто багато пояснювати, тому що і досвід, і ставлення до своїх обов'язків - на дуже високому професійному рівні. Саша, ласкаво просимо.

Коли переглядав ігри Кадірі, бачив атлетизм, гру один в один, непоступливість. У цьому плані нам давно не вистачало такого гравця. Ми з ним вже познайомилися, приємні враження. В першу чергу, в розумінні, в який клуб він потрапив.

Так, є відмінності, коли ми з ним розмовляли про вимоги на цій позиції. Але все це крок за кроком. Найголовніше, що команда його прийняла, він весь час на позитиві, з посмішкою, це підкуповує. Цією мощі в середині поля він нам додасть як в УПЛ, так і в єврокубках. Ми його запитали, як його називати, він сказав "Момо". Момо, welcome", - сказав Хацкевич.