Вбивство Гандзюк: фігурант справи Павловський порушив умови домашнього арешту

Підозрюваний в організації вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський розважався на футболі в Одесі

Про це повідомляють активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Facebook.

Як зазначили активісти, Ігор Павловський, який офіційно звинувачується по справі Гандзюк, був в Одесі, де дивився гру "Динамо" і "Шахтаря". Ще взимку Павловський сидів в СІЗО. Але потім його випустили під домашній арешт з носінням електронного браслету "через жахливий стан здоров'я".

"Ігорю було дуже погано в СІЗО - він не стояв на ногах, постійно падав і просто вмирав. Так нам брехали в СБУ. Так нам брехали в ГПУ. Так нам брехали адвокати Павловського. Бо "передсмертний стан здоров'я" ви бачите на фото. В Ігоря насправді все добре. СБУ, ГПУ та адвокати Павловського брехали про стан здоров'я вбивці, щоб вивезти його з СІЗО додому. Щоб він жив нормальним життям, пив водочку і їздив на футбол, коли захочеться", - наголосили в повідомленні.

Зазначається, що через "поганий стан здоров‘я" Павловський влітку вже двічі ухилився від допиту в суді. 

2 травня підозрюваного в організації вбивства Катерини Гандзюк Ігоря Павловського випустили з СІЗО під домашній арешт з обов'язком носити браслет.