6-річна кореянка заробила $8 млн на купівлю будинку: вона розпаковує іграшки на YouTube

Кореянка Бораму свої 6 років - героїня кількох YouTube-каналів із загальною аудиторією більше 30 млн підписників. Нещодавно її родина придбала 5-поверховий будинок в передмісті Сеула за $8 млн

Це стало можливим завдяки популярності каналів Борам, передає AIN.UA з посиланням на CNN.

У дівчинки два канали: Boram Tube ToysReview і Boram Tube Vlog - один присвячений оглядам іграшок, другий - різним кумедним відео за її участі. Наприклад, один з найпопулярніших її роликів показує, як дівчинка готує локшину з використанням дитячої пластикової іграшкової кухні. У відео - близько 377 млн ​​переглядів.

Її батьки створили компанію Boram Family, яка займається фінансовою складовою каналу, контрактами зі спонсорами тощо. Основне джерело доходу: реклама і спонсорський контент (наприклад, з брендами дитячих іграшок).

Цікаво, що в 2017 році громадська організація Save the Children отримувала скарги від користувачів на ролики Борам: мовляв, вони негативно впливають на дітей, їх емоційний та моральний розвиток. Малися на увазі постановочні відео, де Борам тягне гроші з гаманця батька або чи наче кермує авто. Організація повідомила про ці відео правоохоронцям та їх прибрали з каналу.