Будемо розбиратися. Ми вас викличемо, - Зеленський про скарги на прокурора Черкащини

Під час робочої поїздки на Черкащину президентові України Володимиру Зеленському місцевий чиновник поскаржився на головного прокурора області

Про це повідомляє “канал 24”.

Зеленського роздратувало зауваження місцевого депутата про те, що він обраний президентом "вже майже 100 днів тому", а про ситуацію з прокурором Черкащини не знає.

"Зараз далі може бути хаос, і ми будемо одне з одним грати у пінг-понг. І перемога не буде на вашому боці, оскільки ви вже 4 роки на посаді, а я всього 60 днів. Щодо прокурора мені поки що важко говорити, оскільки я не знаю цю людину", - відповів Зеленський.

Він додав, що після зміни Верховної Ради буде призначено нового генерального прокурора, який і займатиметься зміною прокурорів.

“Які ще у мене є повноваження? Ви ж 4 роки жили з цим прокурором. То поживіть ще місяць”, - сказав президент.

Поза тим, Зеленський наголосив, що коли є конкретні докази хабарництва у місцевій прокуратурі, то усі прізвища можна відразу під час зустрічі йому озвучити. У відповідь місцевий депутат назвав ім'я головного прокурора Черкаської області Овчаренка Сергія.

"Мені зрозуміло, будемо розбиратися. Ми вас викличемо. Підготуйтеся, якщо можна, до зустрічі", - резюмував В Зеленський.