"Мані на дивані" від "Лото-Забава" у Харкові

28 липня до Харкова приїхав виїзний інтерактивний конкурс "Лото-Забава" під назвою "Мані на дивані" разом з ведучим Анатолієм Гнатюком

Дійство транслювали у прямому ефірі одного з національних телеканалів, а на гостей події чекали розіграші додаткових призів. Узяти участь у розіграші могли всі присутні на майдані Конституції перед будівлею Харківського історичного музею ім. М.Ф. Сумцова.

Ті, хто виконав умови участі у розіграшах, мали змогу виграти додатково грошовий приз розміром 50 000 гривень і 3 сертифікати-запрошення на відвідини прямого ефіру "Лото-Забава" у Києві в якості гостя. Того ж дня головний приз додаткового розіграшу розміром у 50 000 гривень дістався харків’янці на ім’я Світлана.

"Через фейсбук я дізналася, що у нас, у Харкові, відбудеться "Лото-Забава", і я вирішила сюди прийти. Коли я почула свій номер, то не одразу зрозуміла, що перемогла, бо я вже трошки розчарувалася в тому, що не виграю. Але коли повторно глянула, то розуміла - це мій номер. Одразу зраділа! Мені й досі в це не віриться. Виграш піде на житло – збираємо гроші на квартиру", - ділиться враженнями Світлана.

Три сертифікати-запрошення також знайшли своїх власників, але на гостей події та її організаторів чекав ще один приємний сюрприз – серед натовпу шанувальників "Лото-Забава" і пересічних перехожих був присутній Григорій Івакін – мільйонер з Харкова, який 20-21 липня разом з дружиною Вірою приїжджав до столиці для участі у програмі "Два дні з життя мільйонера" від "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л."

"У Києві все було неймовірно, сподобалося бути у статусі мільйонера. Я все ще граю у "Лото-Забава" і на цей тираж у мене теж є 10 білетів. Сьогоднішня подія мені також дуже сподобалась. Приємно, що я був у Києві у гостях, там мене розважали, а тепер приємно, що "Лото-Забава" приїхала у гості до мого міста. Люди зібралися, розважилися, ще й хтось 50.000 грн виграв», каже мільйонер "Лото-Забава" Григорій Івакін.

Представники "Лото-Забава" наголошують, що подібні подорожі містами України є не тільки можливістю збільшити кількість переможців у лотереї, але й ще раз продемонструвати відкритість і чесність. Нагадаємо, цьогоріч у жовтні "Лото-Забава" святкує 20-й День народження. За час свого існування, завдяки цій лотереї мільйонерами та мультимільйонерами встигли стати вже 338 українців, серед них 26 - тільки цього року.