Світоліна вперше відвідала Україну з коханим

Перша ракетка України Еліна Світоліна вперше відвідала Київ зі своїм коханим – французьким тенісистом Гаелем Монфісом

Про це повідомляє JetSetter.

Пара взяла участь у фотосесії у одязі від українських дизайнерів.

Поза тим, спортсменка поділилася історією знайомства з коханим.

За словами спортсменки, з Монфісом вони знайомі давно, оскільки постійно брали участь у тих самих турнірах.

"Але спілкувалися ми вкрай мало: він знав, що я була у тривалих стосунках. І ось наприкінці минулого року, після перемоги в підсумковому турнірі, я поїхала святкувати до паризьких друзів. Виставила фото в Інстаграмі, і Гаель написав мені. Ми зустрілися і вже не змогли розлучитися. Це був дивовижний збіг, що ми одночасно опинилися в Парижі, адже я живу зараз у Лондоні, а Гаель, хоча й родом із Парижа, живе у Женеві", - розказала Еліна.

Поза тим, Світолана зазначила, що спорт зміцнює взаємини з коханим. Адже, Монфіс розуміє з якими складнощами стикаються спортмени й може підтримати.

“Чесно кажучи, мені набагато легше зустрічатися зі спортсменом, аніж із людиною, далекою від спорту. Адже Гаель розуміє мене "від і до", розуміє, з якими труднощами я стикаюся, він може підтримати мене, коли потрібно і як потрібно", - вважає тенісистка.

Крім того, Світоліна сказала, що коханому сподобалася Україна.

"Це наш перший спільний візит до України. Я рада, що Гаелю тут сподобалося. Йому сподобався Київ, він був у захваті від Одеси, а головне, від української кухні. Особливо від борщу!", - зауважила Світоліна.