В Україні вперше почали виготовляти 20-дюймові шини

Модель підходить для позашляховиків та пікапів. Відтепер компанія "Росава" виготовлятиме шини Premiorri Solazo S Plus для легкових автомобілів у 20-му дюймі

Про це повідомляє прес-служба компанії "Росава" 
 
Відтепер компанія "Росава" виготовлятиме шини Premiorri Solazo S Plus для легкових автомобілів. Гума має асиметричний рисунок протектора. Його «дощовий» дизайн вирізняється широкими 4-ма дренажними канавками та великою кількістю ламелей, що покликані прискорювати відведення води. Це робить шину витривалою для експлуатації в різних умовах і при різних показниках швидкості.

Секрет чудового зчеплення та тривалої довговічності шини полягає в унікальній рецептурі гумових сумішей.Інноваційні технології поліпшили керованість автомобіля на мокрому асфальті, а також стійкість до стирання шини і її термічного старіння.

Типорозмір 235/55R20 може застосовуватись на: Land Rover Range Rover, Discovery 3 та Discovery 4, Audi Q7, Cadillac SRX та XT 5, Mercedes-Benz X, Infiniti QX60, Jaguar F-Pace, Lexus GX, Mazda CX-9, Nissan Murano, Pathfinder та Patrol GR, SsangYong Rexton W, VW Amarok, Chevrolet Blazer.