У передмісті Одеси бандит з обрізом пограбував відділення "Нової пошти". Перед цим він обстріляв Mitsubishi на трасі, - ЗМІ

В п'ятницю, 2 серпня 2019 року, озброєний мисливським обрізом чоловік напав на відділення "Нової пошти" в селі Нерубайське, що під Одесою

Аби змусити співробітницю відділення віддати йому зароблену протягом дня готівку, розбійник вистрілив у стелю. Ніхто не постраждав, розповідає Еспресо.TV з псоиланням на одеську газету Дуская.net.

Раніше ця ж людина обстріляла на Київській трасі автомашину "Міцубісі" - зловмисник намагався відібрати її у власника. До Нерубайського, вочевидь він дійшов пішки - через поля.

Наразі злочинця розшукують. Оголошено план «Сирена» (комплекс заходів, які вводяться в дію з появою на території озброєного злочинця).

"Нова пошта" прокоментувла ситуацію: "2 серпня вдень відбувся збройний напад із пограбуванням у відділенні "Нова Пошта" у селищі Наті Одеської області. Ніхто не постраждав та жодної посилки не було пошкоджено. Наразі правоохоронці проводять слідчі дії. Відділення працює за розкладом".