$10-20 млн: Коломойський розповів про вартість перемоги Зеленського

Мільярдер Ігор Коломойський повідомив, що перемога у президентських виборах Володимира Зеленського коштувала від $10 млн до $20 млн

Про це Коломойський сказав у інтерв'ю російському виданню РБК.

“Я думаю, що все виявилося набагато скромніше і дешевше раз в п'ять. Від $ 10 млн до $ 20 млн. А другий тур, я думаю, взагалі нічого не коштував, вже все було вирішено”, - відповів Коломойський на питання журналіста про ціну виборчої кампанії..

Поза тим, Коломойський зауважив, що не було необхідності докладати власні кошти. Адже, у Зеленського був контракт з телеканалом “1+1”.

“Цього не треба було (вкладати кошти – ред.,) У нього (Зеленського – ред.,) був контракт з каналом “1+1”, тим і допомагав”, - сказав Коломойський.

На питання журналіста чи Коломойський допомагав порадами, мільярдер відповів, що це не враховується.

“Поради до справи не пришиєш”, - сказав Коломойський.

Коломойський зазначив, що Зеленський з літа 2018 року почав планувати піти у президенти.

“У 2017 році, коли вийшов другий сезон серіалу, ми про це впритул говорили. Але він ще не прийняв рішення, тому що сім'я, дружина, діти, батьки - і все не так просто. Для себе остаточне рішення він, думаю, прийняв минулого літа. Тепер, якщо назад відмотувати, я так думаю, що, коли (Юрій) Костюк писав сценарій, вірус президентства почав гуляти в їх умах. В результаті красиво вийшло”, - завершив він.