Луценко припустив появу нових фігурантів у справі Гандзюк

Генеральний прокурор України Юрій Луценко припустив, що крім засуджених і підозрюваних, у справі про загибель херсонської активістки Катерини Гандзюк можуть з'явитися нові фігуранти

Про це Луценко заявив у коментарі ЗМІ, оприлюдненим у Facebook його прес-службою.

"Залишається епізод - чи це всі причетні до цього вбивства. Зараз я від'їжджаю до СБУ, яка веде слідство, для зустрічі з одним дуже важливим свідком. Якщо ми отримаємо правдиві покази, у нас може бути просування і по інших фігурантах цієї справи, щоб остаточно зняти всі запитання близьких загиблої", - сказав Луценко.

Генпрокурор додав, що таких осіб може бути більше двох

"Ми працюємо над тим, щоб не через інтернет, а через процесуальні дії знайти докази імовірної причетності й інших осіб. І це не одна людина. І не дві. Чи являються вони учасниками як організатори, виконавці, чи замовниками, - звичайно, говорити ще рано", - додав Луценко.

Читайте також: 10 фактів із життя Катерини Гандзюк

Очільник ГПУ також заперечив закиди щодо того, ніби він знає замовника нападу на Гандзюк і намагається вберегти його від відповідальності.

"Є брехнею те, що Луценко замовника і ховає його. Луценко і мої підлеглі, як і мої колеги Аваков та раніше Грицак, тепер Баканов, роблять усе можливе для того, щоб викрити всіх причетних до цього трагічного вбивства", - підсумував Луценко.