Порошенко завжди перетинає кордон згідно з законом, - ЄС

6 серпня у партії “Європейська солідарність” заявили, що п’ятий президент Петро Порошенко завжди перетинав український кордон у повній відповідності із законом і не має компаній у Панамі

Про це повідомляє прес-служба партії  “Євпропейська солідарність”.

“Це так само стосується і вильоту на Мальдіви на початку 2018 року. На Андрія Портнова та його “хлопчиків за викликом” із Державного бюро розслідувань, яке цей відомий поплічник Януковича отримав в концесію від нової влади, очікує велике розчарування. «Підроблені документи» існують лише в їхній хворобливій уяві", - йдеться у повідомленні.

Також зауважили, що першим новину про чергове розслідування справи відносно Порошенка повідомив Портнов, а “вже потім її слухняно пережувала прес-служба ДБР”.

“Щодо заяв пана Портнова про нібито порушені проти Петра Порошенка кримінальні справи в Панамі, прес-служба уповноважена заявити, що у Порошенка немає компаній в тій країні. Натомість, стаття 385 кримінального кодексу Панами передбачає відповідальність за брехню під присягою  - саме для таких, як Портнов”, -  додали у політсилі.

Крім того, у прес-службі наголосили, що відповідальність за неправдиве повідомлення про злочини є і в Україні.

“Те, що на загал виглядає як інформаційний тролінг та спам з боку Портнова – насправді кримінальний злочин, за який рано чи пізно Портнов відповідатиме і в Україні, і в Панамі. Рівно як і за розкриття таємниці даних досудового розслідування», – підсумували у “Європейській Солідарності”.